Tagarbejde

Passer taget til husets udseende, konstruktion og hældningsgrad?

Når du vælger nyt tag, er det meget vigtigt, at taget og huset både teknisk og æstetisk kommer til at passe sammen. Taget skal passe til:

  • husets konstruktion
  • tagets hældningsgrad
  • husets udseende
  • Når du får nyt tag, er det en god idé at tage højde for, om tagrender, træværk mv. også bør skiftes. Herudover kan det være, du vælger at efterisolere loftet, få bredere gangbro og dermed bedre opbevaringsmuligheder på loftet. Vælger du at få ovenlysvinduer, kvist eller at få fjernet en gammel skorsten, skal du også huske at medregne dette i budgettet.
  • Tilkøb som fx efterisolering af loftet er dog ofte givet godt ud, så længe ventilationskrav bliver overholdt. Det største varmetab ses gennem taget, så en efterisolering kan hurtigt være tjent hjem via besparelser på varmeregningen.

Reparation af taget.

I takt med årene går har tagets overflade, træværk og afvanding muligvis lit større slitage. Ved at foretage et tagsyn kan vi minimere disse. Ved at fortage en gennemgang kan vi estimere levetiden og, hvilket forbedringer du bør/-og ikke bør gøre dig inden for nærmeste fremtid. 

Men har vejrguderne været akut hård ved netop jeres tag og ex. Vis afrevet rygningsplader/-sten eller foretaget anden skade og nu sniger vandet sig ind. Så tøv ikke med at kontakte os. 

Når skaden er udbedret, gennemgår vi skadens omfang og guider jer igennem næste step i processen, så i hurtigst muligt kan komme tilbage til normalen. 

HÅNDVÆRK PÅ ET HØJERE NIVEAU

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt

Adresse

Kirstensvej 8,
3660 Stenløse