Vi Udfører

Vi sikrer en professionel og samlet løsning til dit næste byggeprojekt.

Tagarbejde

Passer taget til husets udseende, konstruktion og hældningsgrad?

Når du vælger nyt tag, er det meget vigtigt, at taget og huset både teknisk og æstetisk kommer til at passe sammen. Taget skal passe til:

Læs mere

Tilbygning

En pris på tilbygning gives ud fra tegninger og beskrivelse.

For at et håndværkerfirma kan give dig en fast pris på tilbygningen, skal der udarbejdes nogle tegninger over hvordan tilbygningen skal bygges.

Læs mere

Renovering

Sådan får du mest muligt ud af dine renoveringer af huset.

Nogle renoveringer af huset giver stor profit, når du skal sælge det. Andre giver intet. Værdiforøgelsen afhænger af geografi og aktuelle trends, men der er alligevel et system.

Læs mere

Tømreropgaver

Vi samarbejder med håndværkere indenfor alle faggrupper, og kan derfor tilbyde etablering af badeværelser, tilbygninger og mindre entrepriser. 

Overvejer du ny terrasse?

Det er vigtigt, at din terrasse bliver helt efter dit hoved, så du og din familie bliver helt tilfredse med terrassen. Der er mange overvejelser, der skal gøres, når der skal anlægges en ny træterrasse.

Læs mere

Gulve

Vi står gerne for hele opgaven, om så vi skal brække dit gamle gulv op, og lægger det nye. Vi arbejder kun med kvalitetsmaterialer, og vil kun anvende de produkter som vi har godt kendskab til. 

Læs mere

Service

Er du træt af at skulle tage fri fra arbejde, hvis du skal have ordnet nogen småting – så er du kommet til det rette sted. Husreparatøren arbejder, når du har fri, og når det passer dig.

Læs mere

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt

Adresse

Kirstensvej 8,
3660 Stenløse